Hakkımda

 

Bahçe Blog Hakkında
Şehirden uzak farklı bir hayata atmaya çalıştığım adımlarda yaşadığım tecrübeleri sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü daha çok insanın bu hayat tarzına genç ve orta yaşlarda geçmesini ümit ediyorum. Bahçe Blog Sitesinin kategorileri arasında öncelikle hobi bahçesi yeri – seçimi – kurulumuna ilişkin bilgilere sonrasında ise kendi bahçemize koyduğumuz konteyner evler hakkında detaylı bilgilere ve ardından tüm amacımız olan ve bahçemizde bulunan zeytin, ceviz ve çeşitli meyve ağaçları ile bostan bitkileri hakkındaki yazılarıma ulaşabilirsiniz.

 

Adım Çağlar.  1987 doğumluyum. Hayatı boyunca şehirde yaşamış biri olarak, gün geçtikçe yüksek katlı apartmanların duvarları üzerime geldikçe; toprağa ve doğaya olan özlemim katlanarak artıyor. Bu sebeple annemin ve babamın emeklilik dönemlerini huzurlu bir ortamda geçirmeleri için kurma gayretinde olduğumuz çiftlik için edinmiş olduğumuz iyi/kötü tecrübeleri Bahçe Blog sitemde paylaşmaya karar verdim.

 

Eğer sizlerde hayallerimi paylaşıyorsanız. Benimle iletişime geçmek için iletişim sayfasını veya yazıların yorum bölümlerini kullanabilirsiniz. Elimden geldiğince hızlı yanıt vereceğimden emin olabilirsiniz.

Umarım Bahçe Blog sitemizden edindiğiniz bilgilerle bizim yaşadığımız kötü tecrübeleri yaşamazsınız 🙂

error: Emek Hırsızlığı Bu Kadar Kolay Olmamalı Değil Mi?